ennb

Stor interesse for BJØRDAL produkter til Akvakultur og Oppdrett næringen.

"
Stor interesse for BJØRDAL produkter til Akvakultur og Oppdrett næringen.

BJØRDAL er glad for å informere om flere nye bestillinger på notvaskere til havbruksnæringen og flere leveranser av smolt sorteringsmaskiner.

BJØRDAL har sammen med Netkem som salgspartner en rekke gigant notvaskere i produksjon for levering utover i 2017. BJØRDAL har produsert og utviklet sammen med Netkem notvaskere over flere år og levert med suksess til en rekke anlegg i Norge.

BJØRDAL sine 10 og 15 spor rullesorterere har også blitt en bestselger innenfor smolt produksjon og BJØRDAL produserere nå desse til flere av de store aktørene innenfor smolt oppdrett.

Bjørn Meek (Daglig leder) og Helge Lid (Produktutvikling) er begge veldig godt fornøyd med utviklingen innenfor leveranser til Akvakultur og Oppdrett. Lang fartstid innenfor produktuvikling og BJØRDAL sin unike evne til å levere kvalitet borger for fortsatt vekst med desse og flere andre produkter, sier daglig leder Bjørn Meek.

BJØRDAL er et norsk industriselskap som i over 100 år har levert egne produkter og tjenester til fiskeri, havbruk, oppdrett, energi og bygninger. Vi er lokalisert i Ørsta, hvor både administrasjon og produksjon er samlokalisert. BJØRDAL ønsker å forbli et ledende selskap som tilbyr de beste design-, ingeniør- og produksjonsløsninger tilpasset fiske, oppdrett, akvakultur og bygninger.